Kérdése van? Hívjon minket! +36706352323

 

Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00

Szombat: 10:00-14:00

Kuickwheel S9
Kuickwheel S9
339 900 Ft

Kuickwheel S9

Kuickwheel S9
Kuickwheel S9
Kuickwheel S9
Kuickwheel S9
Kuickwheel S9
Kuickwheel S9

A Kuickwheel S9 egy csúcstechnológiás elektromos roller, amely a technológiát elegáns, modern dizájnnal ötvözi. Ez a roller tökéletes választás azok számára, akik praktikus, megbízható és nagy teljesítményű elektromos rollert keresnek.


Secure Payment

Biztonságos fizetés

SSL titkosítást használunk, hogy a fizetés során az adataid biztonságban maradjanak. Az összes nagyobb fizetési módot támogatjuk.

Customer Service

Az ügyfél a legfontosabb

Kérdésed, vagy problémád van? Elkötelezett csapatunk azon dolgozik, hogy mihamarabb választ kaphass.

Quality Assurance

Ingyenes átvizsgálás

Minden terméket alaposan ellenőrzünk, mielőtt kiszállítanánk neked.

Rendelhető
Szín
339 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Revoltlab Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

Az S9 kettős felfüggesztéssel van felszerelve a sima és kényelmes utazás érdekében, még durva felületeken is puhának érződik. Ez a funkció a nagy gumiabroncsokkal együtt a lehető legsimább utazást biztosítja. A roller kormánya nagyon masszív, ami hozzájárul az általános stabilitáshoz.

A Kuickwheel S9 egyik kiemelkedő jellemzője a lenyűgöző 60 kilométeres hatótávolság. Ez a megnövelt hatótávolság kiváló választássá teszi mind a rövid ingázásokhoz, mind a hosszabb utazásokhoz. Akár a városban száguldozol, akár távolabbi területeket fedezel fel, az S9-nek mindenre van válasza.

A 600 W-os csúcsteljesítményével ez az elektromos roller alkalmas a kisebb emelkedők meghódítására. Különböző terepviszonyokkal és körülményekkel megbirkózik, így sokoldalú választás.
 

Az S9 egy összecsukható elektromos roller, ami kényelmessé teszi az utazók számára. Hordozható és könnyű kialakításának köszönhetően könnyen magaddal viheted a vonatra, buszra, vagy egyszerűen csak könnyen eltárolhatod, amikor nem használod.

A Kuickwheel Technology, az S9 mögött álló vállalat egy kínai high-tech vállalkozás, amely közös utazási szolgáltatási megoldásokat és egyedi megoldásokat kínál az ügyfeleknek. Elkötelezettek a járműtervezés, a motor hatékonyság, az IoT-tervezés és az app-fejlesztés iránt, biztosítva, hogy az S9 a legmagasabb minőségű termék legyen. Az S9 így Bluetooth kapcsolattal és mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik.

Összefoglalva, a Kuickwheel S9 egy felső kategóriás elektromos roller, amely a teljesítmény, a hatótávolság, a kényelem és a kényelem keverékét kínálja. Kettős felfüggesztése, nagy gumiabroncsai és erős motorja örömöt okoz a vezetésben, míg a kiterjesztett hatótávolság és az összecsukható kialakítás praktikussá teszi a mindennapi használatban. Akár tapasztalt motoros vagy, akár új az elektromos rollerek terén, az S9 olyan választás, amelyet nem fogsz megbánni. Tapasztald meg a városi ingázás jövőjét a Kuickwheel S9-cel.

Adatok
Rendszerfeszültség
36 V
Lengéscsillapítás
elöl-hátul dupla rugóval
Akkumulátor kapacitás
15,6 Ah
Akkumulátor típusa
li-ion 18650
Alapteljesítmény
350 W
Becsült hatótáv
35 – 60 km
Fékek
motorfék, elöl-hátul tárcsafék
Gyártó
Kuickwheel
IP besorolás
IPX5
Irányjelzők
elöl-hátul borostyán színű
Kerékméret
10 "
Max. emelkedő
25 fok
Max. sebesség
40 km/ó
Max. teherbírás
120 kg
Méret
1150x450x1190mm
Motor elhelyezkedése
hátsó
Sebességfokozatok
3
Töltési idő
7 – 8 óra
Világítás
LED fényszóró a kormányon, hátsó lámpa, féklámpa, irányjelzők
Max. teljesítmény
500 W
Szín
Súly
23 kg
Cikkszám
8773339
Csomagajánlatok